Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за 147 :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси за 147 :)

Здравейте, колеги. Зимата не е приятна особено като караш манекенка като 147..замръзнаха пружините и все едно карам кола със спортно окачване..оставам без бъбреци
    Както и да е, въпросът ми е на вас какъв разход ви дава по това време ? По характеристика разхода ми е коренно различен от това, което постигам аз и се притеснявам. (говоря за това, което ми показва компютъра..не съм засичал по метод пълно-празно)

Също така тази сутрин това, което отчита колко километра съм изминал, мигаше..работи, но мига..
    какъв може да е проблема?

Поздрави!
    147, 1.9jtd, 115hp, 8v, 01.2005, FL

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
    Здравейте, колеги. Зимата не е приятна особено като караш манекенка като 147..замръзнаха пружините и все едно карам кола със спортно окачване..оставам без бъбреци
    Както и да е, въпросът ми е на вас какъв разход ви дава по това време ? По характеристика разхода ми е коренно различен от това, което постигам аз и се притеснявам. (говоря за това, което ми показва компютъра..не съм засичал по метод пълно-празно)

Също така тази сутрин това, което отчита колко километра съм изминал, мигаше..работи, но мига..
    какъв може да е проблема?

Поздрави!
    Имаш проблем с CAN шината - диагностика при майстор на Алфи
    Last edited by NightRider; d.m.y г., 06:03.
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

уж се оправи..било е заради студа..
      очаквам да кажат колегите какъв разход им дава, защото на мойта ако ще евреин да седне под 9 не сваля и това е..

Comment

Колега споко,на мен последния път ми даде 12кила и половина.Тъй,че нема страшно
        156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
        KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
        Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
        Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

В тоя студ ако я караш по 2-3 километра може и 15 да ти дава,аз преди малко се прибирах на -14 и колата загра на 10тия километър ,та чак след това разхода почна да се нормализира.
          Относно мигането и на мен ми го прави понякога в гоолеми студове,ако не го прави постоянно- не бързай с диагностиките...
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Благодаря ви за отговорите )
            тази сутрин на -17 запалих от петия път..но без никаква подготовка..утре ако е -20 имам чувството, че няма да стане..
            някакви идеи как да разгрея печката че да запали?

Comment

Благодаря ви за отговорите )
              тази сутрин на -17 запалих от петия път..но без никаква подготовка..утре ако е -20 имам чувството, че няма да стане..
              някакви идеи как да разгрея печката че да запали?
              Наклади огън под нея, като на стар Икарус
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Ще помогне ли ако вечерта извадя акумулатора и го сложа сутринта преди да тръгна? (и аз не виждам логика..един познат ми го препоръча..)

Comment

Ще помогне ли ако вечерта извадя акумулатора и го сложа сутринта преди да тръгна? (и аз не виждам логика..един познат ми го препоръча..)
                  Да, определено, ако е слаб заряда на акумулатора ще помогне, в такъв случай е добре и да го включиш на зарядно, но и самия факт, че го държиш на топло ще помогне.

Иначе за разхода - като ходих на Боровец преди 2 седмици там ми изгасна колата на един светофар в Самоков и я запалих прибързано. След това ми даваше нереално висок разход (примерно продължително каране на 3та - 17-20л на 100) и реших, че нещо се е прецакало. На следващия ден обаче всичко беше нормално, та може и да съм си въобразявал - то там едни баири, сняг - така и не разбрах ...
                  sigpic

Comment

Благодаря ти. Така ще направя

Поздрави!

Comment

Working...
                    X